Bent u op zoek naar individuele begeleiding voor uzelf of een familielid?

Wij zijn er voor alle volwassenen en kinderen met een lichamelijke, zintuigelijke, maatschappelijke, licht verstandelijke en/of psychische beperking, die zelf de begeleiding kiezen die bij hen past. Denk daarbij aan:

Ondersteunende begeleiding

Bij ondersteunende begeleiding gaat het met name om het handhaven van de zelfredzaamheid en het meedoen in de samenleving.

Activerende begeleiding

Bij activerende begeleiding gaat het om het ontwikkelen en/of verbeteren van vaardigheden, die de zelfredzaamheid en de integratie in de samenleving vergroten.

Wij bieden u onze deskundigheid, creativiteit en knowhow om u te begeleiden op sociaal gebied, bij rouwverwerking en op het gebied van organisatie en plannen. U kunt hiervoor terecht op onze locatie, of wij kunnen bij u aan huis komen. Als dit door omstandigheden niet mogelijk of wenselijk is, kunnen wij voor een alternatieve locatie zorgen.
De begeleiding die wij bieden is flexibel en kan zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. En, als u dat met ons van belang vindt, ook in het weekend.

Uw hulpvraag staat centraal.

Wij streven zoveel mogelijk naar maatwerk en kijken niet zozeer naar wat u niet kunt, maar juist naar wat u wel kunt. Van daaruit zoeken we samen naar de begeleiding die u nodig heeft en die bij u past.

Ontdek onze mogelijkheden en vul uw leven in zoals u het wilt.
Wij helpen u graag!

Wij bieden verschillende mogelijkheden, waaronder:

Begeleiding bij sociale contacten
Begeleiding bij plannen en organisatie
Begeleiding bij rouwverwerking